Overslaan naar content

Gymleerkracht die blij wordt van bewegen!

Op locatie
  • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
Zonova

Functieomschrijving

Jij zit niet graag stil, lekker de hele dag bewegen is jouw ding. En dat is ook nog eens gezond, nuttig, draagt bij aan de ontwikkeling, stimuleert het lerend vermogen, geeft plezier.... moet ik nog verder gaan? Je bent een geboren leerkracht en wordt blij van het overbrengen van jouw vak: bewegen!


Bij Zonova vinden we het belangrijk dat jij jezelf kunt zijn. Dat je kunt laten zien wie je bent. Wij bieden je alle mogelijkheden om je te ontwikkelen, zodat je kunt uitgroeien tot de beste versie van jezelf. Alleen dan kun je je leerlingen helpen hetzelfde te doen. Geef de toekomst door!

Vereisten

Je hebt een diploma van de ALO in jouw bezit, je bent dus al bevoegd gymleerkracht.


Jouw werkgever

Je gaat werken op een van de scholen van Zonova. Bij Zonova zijn 19 basisscholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven, maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod, om kennis te vergroten en vooral ook te delen. Zo blijf je geïnspireerd en kun je bouwen op de best practices van jouw collega's. Als je dat wilt natuurlijk. We hebben schooloverstijgende leerteams en staan altijd open voor ontwikkeling, binnen en buiten de grenzen van onze stichting. In de Cao PO zijn de arbeidsvoorwaarden prima geregeld.

De extra's van Amsterdam Zuidoost:

  • Je bent elke dag van betekenis
  • Je krijgt 11% Arbeidsmarkttoelage
  • Je krijgt €1964,- Amsterdamtoeslag (naar rato WTF)*
  • Wij werken samen met Rochdale en kunnen passende woonruimte in Zuidoost regelen!*

*Deze regelingen zijn van toepassing op Nederlands bevoegde leerkrachten PO

Op locatie
Zonova

of

Apply with Indeed onbeschikbaar