Groepsleerkracht (OB) die op ontdekkingsreis wil gaan (0,4-1 FTE)

Omschrijving

We zoeken een enthousiaste leuke nieuwe juf of meester voor groep 1/2, die samen met onze kinderen op ontdekkingsreis durft te gaan. Als je zin hebt om je te verdiepen in onderzoekend leren (werken met thema’s -IPC) en mee te werken aan de borging van OGO (ontwikkelingsgericht onderwijs), taalvorming en werken met het leerlingportfolio, dan ben je meer dan welkom op Wereldwijs.


Wereldwijs

Wereldwijs is een cultuurprofielschool en brede school, met veel aandacht voor muziek (leerorkest) en culturele activiteiten. We werken met het leerstofjaarsysteem, hebben een groot hart voor betekenisvol onderwijs en thematisch werken (OGO in groep 1-8) en werken met de methodiek van stichting leerKRACHT. De inspectie heeft ons de waardering excellent gegeven voor het formatief leren, daar zijn we super trots op! 

Ons motto: Samen op reis om wijs te worden. 


Wat vinden wij belangrijk?

  • Elk kind is uniek
  • Leerlingen zijn medeverantwoordelijk voor hun eigen leerproces
  • Leerkrachten zijn professionals. Zij kunnen sturen en/of begeleiden waar dat noodzakelijk is bij het leerproces van leerlingen
  • Talenten van leerlingen, leerkrachten en ouders benutten en de voorwaarden hiervoor scheppen
  • Plezier in (samen) leren bij alle betrokkenen in de school
  • Een school waar ontwikkeling voor iedereen voorop staat. We geloven in kwaliteiten en dat leren altijd mogelijk is
  • Een school waar eisen en doelen gesteld worden aan iedereen
  • Een school waar iedereen zich veilig voelt en waar er een sociale verbondenheid is met alle partners. Daar zijn we trots op!

Vereisten

Je bent zelfstandig, innovatief en bereid je in alles te verdiepen. Een echte teamspeler met het credo: "niet mopperen maar opperen".  Onderwijsinhoudelijk ben je sterk op het gebied van taal, omdat Wereldwijs veel NT2 kinderen heeft. We zoeken iemand die durft te reflecteren, uit te proberen en te onderzoeken. Met leerlingen, met collega’s.. en samen op reis wil gaan om wijs te worden. Natuurlijk ben je ook bevoegd leerkracht en gewoon een hele leuke collega!


Contact

Graag je brief met motivatie en CV naar Paula Hoonhout, directeur Wereldwijs. Tel.: 020 6981078 / e-mail: directie@obs-wereldwijs.nl. We zien uit naar je reactie!


Jouw werkgever

Wereldwijs valt onder Stichting Zonova. Bij Zonova zijn 19 basisscholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven, maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod, om kennis te vergroten en vooral ook te delen. Zo blijf je geïnspireerd en kun je bouwen op de best practices van jouw collega's. Als je dat wilt natuurlijk. We hebben schooloverstijgende leerteams en staan altijd open voor ontwikkeling, binnen en buiten de grenzen van onze stichting. In de Cao PO zijn de arbeidsvoorwaarden prima geregeld.


De bonussen van Amsterdam Zuidoost?

-Je haalt het beste uit jezelf
-Je maakt iedere dag een verschil
-Je krijgt 11% Arbeidsmarkttoelage

-Je krijgt €1964,- Amsterdamtoeslag* (naar rato WTF)
-Wij werken samen met Rochdale en kunnen passende woonruimte in Zuidoost voorstellen!*
*regelingen voor bevoegde leerkrachten PO