Overslaan naar content

Groepsleerkracht met superpower!

Op locatie
  • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
Knotwilg

Functieomschrijving

Wij zoeken voor onze groep 6, 7 of 8 een groepsleerkracht die structuur kan bieden en onderwijskundig sterk is. Ook ben je goed in samenwerken, bruis je van de energie, ben je flexibel en beschik je over een goede dosis humor. Oh ja, je bent ook nog iemand die elke dag weer nieuwe kansen geeft.


IKC Knotwilg

IKC Knotwilg bevindt zich in Amsterdam-Zuidoost en telt ongeveer 260 leerlingen. Een groot aantal leerlingen is in Nederland geboren, maar er zijn grote verschillen in culturele achtergrond. Lekker divers! Knotwilg heeft 13 groepen in het onderwijs en 4 groepen in de kinderopvang. Er wordt, naast aandacht voor de kennisvakken als taal, rekenen, spelling en wereldoriëntatie, ook ingezet op creatieve vakken als techniek, muziek en beweging. We willen ervoor zorgen dat leerlingen zich in hun geheel optimaal ontwikkelen. IKC Knotwilg is een integraal kindcentrum waar kinderen samen leren, samen spelen en samen werken. Verbondenheid met elkaar en de omgeving is de hoogste prioriteit! De school heeft een continurooster met lestijden van 8:30-14.00 uur.

Vereisten

Wij vragen:

  • In bezit van onderwijsbevoegdheid PO, PABO-diploma
  • Recente vakinhoudelijke, didactische en pedagogische kennis en vaardigheden
  • Het kunnen creëren van een veilig pedagogisch klimaat
  • Flexibiliteit en sociale vaardigheden zoals relativerings- en invoelingsvermogen


Wij bieden een uitdagende functie met:

  • Kans om thematisch te werken, vanuit Rijke Taal met Blink Lezen en Blink Wereld als uitgangspunt!
  • De ruimte om thematisch werken mee te ontwikkelen om de wijze waarop wij hier op Knotwilg mee willen werken.
  • Een divers en enthousiast team, dat met elkaar klaar staat voor de kinderen en elkaar.
  • De ruimte om jezelf door te ontwikkelen, op zoek naar een SchoolCoach binnen onze methodiek van Stichting LeerKRACHT.


Jouw werkgever

IKC Knotwilg valt onder Stichting Zonova. Bij Zonova zijn 19 basisscholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven, maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod, om kennis te vergroten en vooral ook te delen. Zo blijf je geïnspireerd en kun je bouwen op de best practices van jouw collega's. Als je dat wilt natuurlijk. We hebben schooloverstijgende leerteams en staan altijd open voor ontwikkeling, binnen en buiten de grenzen van onze stichting. In de Cao PO zijn de arbeidsvoorwaarden prima geregeld.

Op locatie
Knotwilg

of

Apply with Indeed onbeschikbaar