Groepsleerkracht kleuters gepersonaliseerd onderwijs (vervanging)

Omschrijving

Op zoek naar een vervangingsuitdaging voor de komende periode? Op basisschool de Ster zoeken we een vervanger voor onze kleutergroep.


Basisschool de Ster

De Ster is 4 jaar geleden gestart met gepersonaliseerd onderwijs. Een concept in ontwikkeling dus, met veel ruimte om samen te bouwen. Wij zijn benieuwd naar nieuwe inzichten en zien die graag vertaald richting praktijk. Dit is pas het begin! Jij krijgt dus ruimte, vrijheid en een podium voor jouw ideeën en ontwikkeling. Maar vooral ook de dankbaarheid en het vertrouwen van onze leerlingen. Hier maak je écht het verschil, en dat doen jullie samen. Naast elkaar. Leerlingen, ouders en de collega’s. Met trots naar binnen en buiten kijken, dat is de basis.
Wij werken in teams met verschillende expertises, van gedragsspecialist tot onderwijskundige. Ook hybride leerkrachten vinden bij ons hun weg. Op De Ster ben je méér dan een leerkracht.

Vereisten

Jij?

Ik ben trots op wat we hebben opgebouwd en vertel je graag meer over onze visie, de teams, de ouders en onze leerlingen. Past bovenstaande bij jou en beschik je over een opleiding die bij de functie past? Neem dan contact met me op, dan onderzoeken we samen de klik. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Romina Ferrari
E-mail: r.ferrari@obsdester.nl
Mobiel: 0615946519