Overslaan naar content

Gedreven groepsleerkracht groep 3/4 gezocht! (1.0 FTE)

Op locatie
  • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
Nellestein

Functieomschrijving

Ben jij een enthousiaste en betrokken leerkracht die graag aan de slag wil met groep 3/4? Heb je passie voor het basisonderwijs en wil je een verschil maken in het leven van jonge leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Wij zijn Nellestein!
Openbare Daltonschool Nellestein is een school in Amsterdam Zuidoost. Op onze school bieden wij onderwijs aan 270 leerlingen. Nellestein is een school die volop in ontwikkeling is. De leerlingen en leerkrachten worden constant uitgedaagd om het beste uit zichzelf te halen en hun talenten te ontplooien. Het aanbod van de basisvaardigheden is afgestemd op de onderwijsbehoeften van de leerlingen, zodat zij een zo hoog mogelijk resultaat kunnen halen. Hierin werken wij groepsdoorbroeken in niveaugroepen. Naast de basisvaardigheden is er ruimte voor de brede ontwikkeling en talentontwikkeling. De kernkwaliteiten van het Daltononderwijs: verantwoordelijkheid, zelfstandigheid, samenwerken, effectiviteit en reflectie zijn zichtbaar in het onderwijs.


Jij krijgt:

  • Een school volop in ontwikkeling
  • Veel aandacht voor talent (van de leerlingen én van jou!)
  • Waardering en positiviteit
  • Een hecht team van kundige collega’s

Vereisten

Wij vragen:

  • Onderwijsbevoegdheid PO, PABO-diploma
  • Flexibiliteit en een goed invoelingsvermogen
  • Een onderzoekende en professionele houding


Wil je meer informatie of kennismaken met onze school?

Neem dan contact op met Marjolein Slingerland, directeur. 

Telefoon: 06-15315555                          E-mail: m.slingerland@nellestein.nl


Jouw werkgever
Nellestein valt onder Stichting Zonova. Bij Zonova zijn 20 basisscholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven, maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod, om kennis te vergroten en vooral ook te delen. Zo blijf je geïnspireerd en kun je bouwen op de best practices van jouw collega's. Als je dat wilt natuurlijk. We hebben schooloverstijgende leerteams en staan altijd open voor ontwikkeling, binnen en buiten de grenzen van onze stichting. In de Cao PO zijn de arbeidsvoorwaarden prima geregeld.

Op locatie
Nellestein

of

Apply with Indeed onbeschikbaar