Groepsleerkracht die net even verder kijkt

Omschrijving

Wij zoeken een leerkracht. Eentje die graag buiten de lijntjes kleurt en net even verder kijkt, groepsoverstijgend. Onderwijs zit in jouw DNA en je bent ervan overtuigd dat je onderwijs ook anders kunt benaderen. Er zijn tenslotte meerdere wegen die naar Rome leiden. Gepersonaliseerd onderwijs past bij jou en de manier waarop jij naar onderwijs kijkt. Deze vacature is voor groep 3, dat wordt jouw groep, maar het kan zomaar zijn dat je ook lezen of rekenen geeft aan een ander niveau binnen jouw unit. Je werkt binnen de unit van groep 3, 4 en 5, jullie verzorgen het onderwijs samen; de collega's en jij.


Wie ben jij?

  • Je hebt innovatieve en creatieve ideeën omtrent onderwijs
  • Thematisch onderwijs heeft jouw interesse
  • Voor jou is samen key. Echt verbinden, samen optrekken, samen ontwerpen en samen professionaliseren
  • Community denken op school vind je onmisbaar-> we zijn een team, de collega's, de leerlingen, de ouders én de wijk 
  • Je werkt mee aan het ontwikkelen van het onderwijs, niet top down, maar bottom up. Onderwijs ontwikkelen doen we samen


De Ster

Op de Ster doen we het net even anders en dat doen we vooral met elkaar. We ontwerpen samen ons onderwijs, zetten iedereen in zijn kracht en verbinden met de ouders en de wijk. Zo hebben we bijvoorbeeld onze eigen ouderacademie, waar ouders workshops kunnen volgen. Of ze ontmoeten ons en elkaar in de 'Ouder-HUB'. Andersom worden wij regelmatig verwend met een lekkere, lokale lunch of een lieve attentie. We vormen een warme community!  

De Ster is 5 jaar geleden gestart met gepersonaliseerd onderwijs, een concept dat zich blijft ontwikkelen. Wij zijn altijd benieuwd naar nieuwe inzichten en zien die graag vertaald richting praktijk. Jij krijgt vrijheid en een podium voor jouw ideeën en ontwikkeling. Met trots naar binnen en buiten kijken, dat is de basis. Hier maak je écht het verschil, en dat doen we samen. We werken in teams met verschillende expertises, van gedragsspecialist tot onderwijskundige. Ook hybride leerkrachten vinden bij ons hun weg. 

Vereisten

Ik ben trots op wat we hebben opgebouwd en vertel je graag meer over onze visie, de teams, de ouders en onze leerlingen. Past bovenstaande bij jou en beschik je over een opleiding (tot leerkracht) die bij de functie past? Neem dan contact met me op, dan onderzoeken we samen de klik. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Romina Ferrari, directeur OBS De Ster
E-mail: r.ferrari@obsdester.nl
Mobiel: 0615946519


Jouw werkgever

De Ster valt onder Stichting Zonova. Bij Zonova zijn 19 basisscholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven, maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod, om kennis te vergroten en vooral ook te delen. Zo blijf je geïnspireerd en kun je bouwen op de best practices van jouw collega's. Als je dat wilt natuurlijk. We hebben schooloverstijgende leerteams en staan altijd open voor ontwikkeling, binnen en buiten de grenzen van onze stichting. In de Cao PO zijn de arbeidsvoorwaarden prima geregeld.


De bonussen van Amsterdam Zuidoost?

-Je haalt het beste uit jezelf
-Je maakt iedere dag een verschil
-Je krijgt 11% Arbeidsmarkttoelage

-Je krijgt €1964,- Amsterdamtoeslag* (naar rato WTF)
-Wij werken samen met Rochdale en kunnen passende woonruimte in Zuidoost voorstellen!*
*regelingen voor bevoegde leerkrachten PO