Groepsleerkracht die bruggen bouwt! Groep 1/2 (0,8 FTE)

Omschrijving

Wil jij jouw eigen groep kleuters helpen met hun ontwikkeling, vanaf hun start op de basisschool? Samen bouwen aan respect voor elkaar in een veilige, warme omgeving? Behoeften zien en herkennen? Alles voor die glimlach! 

Je kunt al starten na de meivakantie.


Samenspel

Basisschool Samenspel is een school met een sterk pedagogisch klimaat als basis van het onderwijs. Op Samenspel hoort Iedereen erbij! Wij bereiden onze kinderen, in goede samenwerking met ouders, voor op hun toekomst in een multiculturele samenleving. Hierbij vinden wij het belangrijk dat de kinderen respect hebben voor elkaar en dat zij optimale ontwikkelingsmogelijkheden krijgen in een veilige en warme schoolomgeving. Samenspel is een brede school met een duidelijk herkenbaar muziekprofiel.

Vereisten

Wat vragen wij?

-In bezit van onderwijsbevoegdheid PO, PABO-diploma

-Sterke pedagogische vaardigheden en/of de bereidheid hier in te investeren

-Recente vakinhoudelijke, didactische vaardigheden

-Flexibiliteit en samenwerking zijn termen waarin je je herkent


Wat krijg jij?

Een ontzettend leuk, gezellig, maar ook hardwerkend team. Je bent niet alleen. Er zijn 7 kleutergroepen, allemaal met ondersteuning van assistenten. Onze pedagogische aanpak gebaseerd op pedagogische tact, staat heel hoog in ons vaandel. Meer weten? Kijk eens bij 'scholen op de kaart' of bel of mail me gerust. Andere mogelijkheden om bij ons te komen werken zijn ook bespreekbaar. Je bent meer dan welkom!


Contactgegevens

Marijke van Amersfoort

E-mail: directie@bssamenspel.nl / Telefoon: 06 15455253


Jouw werkgever

Samenspel valt onder Stichting Zonova. Bij Zonova zijn 20 scholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod om zo continue geïnspireerd te blijven en kennis te delen en te vergroten. Ook maken we met regelmaat studiereizen naar bijvoorbeeld Ghana en Suriname (voor onbepaalde tijd uitgesteld i.v.m. COVID 19). Uiteraard zijn de arbeidsvoorwaarden conform Cao.


De leerkrachten op onze scholen komen in aanmerking voor de "Grote Steden Toelage". Deze kan oplopen tot €2300,- op jaarbasis.