Groepsleerkracht die bruggen bouwt! Groep 1/2 (0,8 FTE)

Omschrijving

Wil jij jouw eigen groep kleuters helpen met hun ontwikkeling, vanaf hun start op de basisschool? Samen bouwen aan respect voor elkaar in een veilige, warme omgeving? Behoeften zien en herkennen? Alles voor die glimlach!

Je start na de kerstvakantie.


Samenspel

Basisschool Samenspel is een school met een sterk pedagogisch klimaat als basis van het onderwijs. Op Samenspel hoort Iedereen erbij! Wij bereiden onze kinderen, in goede samenwerking met ouders, voor op hun toekomst in een multiculturele samenleving. Hierbij vinden wij het belangrijk dat de kinderen respect hebben voor elkaar en dat zij optimale ontwikkelingsmogelijkheden krijgen in een veilige en warme schoolomgeving. Samenspel is een brede school met een duidelijk herkenbaar muziekprofiel.

Vereisten

-In bezit van onderwijsbevoegdheid PO, PABO-diploma

-Sterke pedagogische vaardigheden en/of de bereidheid hier in te investeren

-Recente vakinhoudelijke, didactische vaardigheden

-Flexibiliteit en samenwerking zijn termen waarin je je herkent


Wat krijg jij?

Een ontzettend leuk, gezellig, maar ook hardwerkend team. Je bent niet alleen. Er zijn 7 kleutergroepen, allemaal met ondersteuning van assistenten. Onze pedagogische aanpak gebaseerd op pedagogische tact, staat heel hoog in ons vaandel. Meer weten? Kijk eens bij 'scholen op de kaart' of bel of mail me gerust. Andere mogelijkheden om bij ons te komen werken zijn ook bespreekbaar. Je bent meer dan welkom!


Contactgegevens

Marijke van Amersfoort

E-mail: directie@bssamenspel.nl / Telefoon: 06 15455253


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!