Enthousiaste leerkracht voor een instroomgroep 1 (1 fte)

Omschrijving

We zijn op zoek naar een leerkracht die naast het managen van een groep, ook een actieve rol binnen ons hechte team wil spelen. 

Bijlmerhorst

Obs Bijlmerhorst is een kleine buurtschool van ongeveer 200 leerlingen, op de grens tussen Diemen en Amsterdam Zuidoost. Wij zijn een Vreedzame school met een diverse populatie. Het team van obs Bijlmerhorst is hecht en voelt zich samen verantwoordelijk voor een veilige en stimulerende leerplek. In onze visie komt een kind het best tot leren als hij/zij zich fijn voelt in de school. Met onze open houding en brede blik kijken we altijd naar het kind als individu en proberen we hem/haar zo goed mogelijk te begeleiden. Wij dagen onze leerlingen en onze collega’s, altijd uit om het beste uit zichzelf te halen! 


Zin om ook te werken op obs Bijlmerhorst? 

Voor informatie kun je bellen met de directeur a.i.: Doanh Doanh Truong (020 6908186). Je mag jouw CV en motivatie natuurlijk ook sturen naar directie3@bijlmerhorst.nl. Graag ontvangen we je reactie voor 2 december.

Vereisten

Jij brengt mee

 Een passende vooropleiding op tenminste Hbo-niveau
 Een werkwijze die aansluit bij spelenderwijs leren

 Passie om met de jongste kinderen aan de slag te gaan

 Goede communicatieve vaardigheden en focus op nauwe samenwerking binnen de bouw, het team en met de ouders

 Ervaring met BOSOS en Piramide


Jij krijgt

 Een klein, professioneel, divers en gezellig team op een goede school in Amsterdam Zuidoost

 Ruimte en kansen voor persoonlijke ontwikkeling

 Een school met een goed pedagogisch klimaat om in te werken en te leren

 Ondersteuning en begeleiding door collega's, IB'ers en de directeur


Jouw werkgever

De Bijlmerhorst valt onder Stichting Zonova. Bij Zonova zijn 20 scholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven, maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod om zo continue geïnspireerd te blijven en kennis te delen en te vergroten. Ook maken we met regelmaat studiereizen naar bijvoorbeeld Ghana en Suriname (voor onbepaalde tijd uitgesteld vanwege COVID 19). Uiteraard zijn de arbeidsvoorwaarden conform Cao.