Overslaan naar content

Leerkracht met hart voor onderbouw (0,8 - 1 FTE)

Amsterdam, Noord-Holland, Nederlandde Rozemarn

Functieomschrijving

Onze kleuters zoeken een leerkracht met hart voor de onderbouw. Iemand met fantasie, oog voor de leerlijn én voor individuele behoefte van de kids. Jij creëert met gemak een rijke leeromgeving, zodat er een stevige basis wordt gelegd. Natuurlijk heb je ook oog voor grote kleine problemen. Leerkracht in de onderbouw is een vak apart.


Jij helpt jouw eigen groep kleuters met hun ontwikkeling, vanaf hun start op de basisschool. Samen bouwen aan respect voor elkaar in een veilige, warme omgeving. Behoeften zien en herkennen. Alles voor die glimlach! Jij legt, samen met de ouders, de fundering voor deze nieuwe burgers.


De Rozemarn
De Rozemarn is een openbare school die burgerschap hoog in het vaandel heeft. Daarnaast zijn we ook een sport actieve school; een school waarin dans, muziek, beeldende vakken en drama ook gebruikt worden om de taal, de algemene ontwikkeling en talenten van de kinderen te helpen ontwikkelen. Wij stimuleren de leerlingen om gezond te eten en te drinken en voldoende te bewegen. Dit komt de prestaties zeker ten goede!

We hebben een duidelijke visie op onderwijs en zijn voortdurend in beweging om kwaliteit en vernieuwing te brengen.

Vereisten

Wat breng je mee?

  • Onderwijsbevoegdheid PO, PABO-diploma
  • Sterke pedagogische vaardigheden en/of de bereidheid hierin te investeren
  • Recente vakinhoudelijke, didactische vaardigheden
  • Flexibiliteit en een teamplayersmentaliteit


Reageren of meer informatie?

Je kunt contact opnemen met Joan Venetiaan, directeur OBS Rozemarn:
T: + 31 (0)20 696 57 52
@: j.venetiaan@derozemarn.nl


Jouw werkgever

Jouw werkgever

De Rozemarn valt onder Stichting Zonova. Bij Zonova zijn 20 basisscholen en een aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven, maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod, om kennis te vergroten en vooral ook te delen. Zo blijf je geïnspireerd en kun je bouwen op de best practices van jouw collega's. Als je dat wilt natuurlijk. We hebben schooloverstijgende leerteams en staan altijd open voor ontwikkeling, binnen en buiten de grenzen van onze stichting. In de Cao PO zijn de arbeidsvoorwaarden prima geregeld.


De (transfer)bonus van Amsterdam Zuidoost?
-Je haalt het beste uit jezelf
-Je maakt iedere dag een verschil
-Je krijgt 11% Arbeidsmarkttoelage
-Je krijgt €1964,- Amsterdamtoeslag*
-Wij werken samen met Rochdale en kunnen passende woonruimte in Zuidoost regelen!*

*Deze regelingen zijn van toepassing op Nederlands bevoegde leerkrachten PO

de Rozemarn

of

Apply with Indeed onbeschikbaar