Overslaan naar content

Enthousiaste leerkracht groep 1/2 (0,8 - 1FTE)

Amsterdam, Noord-Holland, NederlandSamenspel

Functieomschrijving

Op Samenspel hoort iedereen erbij!

Samenspel is een school van stichting Zonova. Eén van onze kleuterbouwleerkrachten gaat begin schooljaar 2023-2024 met welverdiend pensioen. Daarom zijn wij op zoek naar een (liefst) fulltime leerkracht voor groep 1/2!


Dit ben jij:

 • Je bent positief en flexibel ingesteld, enthousiast en spontaan
 • Integer en verbindend, gericht op de relatie met kinderen en ouders
 • Een krachtige professional met affiniteit en ervaring met onze doelgroep
 • Didactisch en pedagogisch sterk in je werk met kleuters
 • Je hebt een sterk klassenmanagement in huis en denkt in kansen en oplossingen


Basisschool Samenspel

Wij zijn een enthousiast team van collega's, fijne leerlingen en ouders. We doen het écht samen!

Basisschool Samenspel is de grootste school van Zonova met ruim 600 leerlingen en rond de 70 collega’s, verdeeld over 2 locaties, beide liggend aan een enorm schoolplein. Samenspel heeft 26 groepen met gemiddeld 25 leerlingen. De school is verdeeld in vier bouwen. De kleuterbouw bestaat uit 8 groepen 1/2, dus je krijgt veel collega’s om mee samen te werken en mee te sparren. In beide locaties bevinden zich 4 kleutergroepen. Deze worden aangestuurd door een bouwcoördinator die tevens de intern begeleider is van de kleutergroepen. We hebben relatief veel ondersteuning in de kleutergroepen in de vorm van onderwijsassistenten en een leerkrachtondersteuner.

Ook de groepen 3 t/m 8 zijn verdeeld in bouwen met een eigen bouwcoördinator. Dat maakt dat onze grote school voor zowel kinderen en medewerkers in de dagelijkse praktijk aanvoelt als een veilige en besloten gemeenschap.

Wij zijn een lerend team dat voortdurend samen op een prettige, professionele en betekenisvolle wijze werkt aan de ontwikkeling van ons onderwijs. Immers, geen leerling is gelijk en de kinderen vragen van ons dat wij met hen meebewegen en antwoorden vinden op maatschappelijke ontwikkelingen die van invloed zijn op de ontwikkeling van onze leerlingen. We zijn op ontwikkeling gericht, mede daardoor zijn met trots drie van onze medewerkers coördinator van bovenschoolse Zonova-leerteams en is één van onze vier IB’ers bovenschools auditor. 

Vereisten

Wij verwachten van jou:

 • Onderwijsbevoegdheid PO,
 • ICT-vaardig

Interesse?

Jouw sollicitatie met CV stuur je dan zo spoedig mogelijk per e-mail naar de directeur van basisschool Samenspel. Dat is Jan-Willem van Schendel: jw.vanschendel@bssamenspel.nl.


Jouw werkgever

Basisschool Samenspel valt onder Stichting Zonova. Bij Zonova zijn 19 basisscholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven, maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod, om kennis te vergroten en vooral ook te delen. Zo blijf je geïnspireerd en kun je bouwen op de best practices van jouw collega's. Als je dat wilt natuurlijk. We hebben schooloverstijgende leerteams en staan altijd open voor ontwikkeling, binnen en buiten de grenzen van onze stichting. In de Cao PO zijn de arbeidsvoorwaarden prima geregeld.


De extra's van Amsterdam Zuidoost:

 • Een goed bereikbare werkplek (OV en eigen vervoer) met gratis parkeren.
 • In schooljaar '23-'24 wordt de Arbeidsmarkttoelage ook uitgekeerd. Het percentage is nog niet bekend. Over schooljaar '22-'23 was dat 11%
 • Je krijgt €1964,- Amsterdamtoeslag (naar rato WTF)*
 • Wij werken samen met Rochdale en kunnen passende woonruimte in Zuidoost regelen!*

*Deze regelingen zijn van toepassing op Nederlands bevoegde leerkrachten PO

Samenspel

of

Apply with Indeed onbeschikbaar