Onderwijsassistent voor de groepen 3/4 (0,8 FTE)

Omschrijving

Op Samenspel hoort iedereen erbij! 
Voor onze groepen 3/4 zoeken we nog versterking in de vorm van een onderwijsassistent. Ben jij de aanvulling op ons team?


Dit ben jij:

  • Je bent positief en flexibel ingesteld, enthousiast en spontaan
  • Integer en verbindend, gericht op de relatie met kinderen en ouders
  • Een professional met affiniteit en ervaring met onze doelgroep
  • Je denkt in kansen en oplossingen


Basisschool Samenspel

Wij zijn een enthousiast team van collega's, fijne leerlingen en ouders. We doen het écht samen!

Basisschool Samenspel is de grootste school van Zonova met ruim 600 leerlingen en rond de 70 collega’s, verdeeld over 2 locaties, beide liggend aan een enorm schoolplein. Samenspel heeft 26 groepen met gemiddeld 25 leerlingen. De school is verdeeld in vier bouwen met een eigen bouwcoördinator. Dat maakt dat onze grote school voor zowel kinderen en medewerkers in de dagelijkse praktijk aanvoelt als een veilige en besloten gemeenschap.

Wij zijn een lerend team dat voortdurend samen op een prettige, professionele en betekenisvolle wijze werkt aan de ontwikkeling van ons onderwijs. Immers, geen leerling is gelijk en de kinderen vragen van ons dat wij met hen meebewegen en antwoorden vinden op maatschappelijke ontwikkelingen die van invloed zijn op de ontwikkeling van onze leerlingen. We zijn op ontwikkeling gericht, mede daardoor zijn met trots drie van onze medewerkers coördinator van bovenschoolse Zonova-leerteams en is één van onze vier IB’ers bovenschools auditor. 

Vereisten

Wij verwachten van jou:

  • Afgeronde opleiding tot onderwijsassistent
  • Oog voor de leerlingen
  • Teamspirit

Interesse?

Jouw sollicitatie met CV stuur je dan zo spoedig mogelijk per e-mail naar de directeur van basisschool Samenspel. Dat is Jan-Willem van Schendel: jw.vanschendel@bssamenspel.nl.


Jouw werkgever

Basisschool Samenspel valt onder Stichting Zonova. Bij Zonova zijn 19 basisscholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven, maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod, om kennis te vergroten en vooral ook te delen. Zo blijf je geïnspireerd en kun je bouwen op de best practices van jouw collega's. Als je dat wilt natuurlijk. We hebben schooloverstijgende leerteams en staan altijd open voor ontwikkeling, binnen en buiten de grenzen van onze stichting. In de Cao PO zijn de arbeidsvoorwaarden prima geregeld.