Enthousiaste leerkracht groep 1/2 (0,8 - 1FTE)

Omschrijving

De kinderen op de Blauwe Lijn leren hun talenten optimaal ontwikkelen 
op hun reis in de kleurrijke wereld

Onze school groeit, daarom zijn wij op zoek naar een leerkracht voor groep 1/2 (0,8 - 1,0 FTE), die onze visie deelt en ons gaat helpen om het onderwijsproces goed vorm te geven.

Op de Blauwe Lijn moet je ‘out of the box’ kunnen denken om het onderwijsjasje te creëren dat bij elk kind past. Er wordt intensief gewerkt aan het verbeteren van het onderwijs. De Blauwe Lijn heeft een rijke leeromgeving waarin kinderen niet alleen onderwijs krijgen maar ook onderwijs ervaren (ruiken/horen/voelen). Het team van de Blauwe Lijn stimuleert de leerling talenten breed te ontwikkelen en verantwoordelijkheid te nemen voor het eigen leerproces. De kinderen van de Blauwe Lijn zijn enthousiaste, leergierige en lieve kinderen met verschillende achtergronden die extra hulp nodig hebben.


Dit ben jij:

Professional met affiniteit en ervaring met onze doelgroep
Didactisch en pedagogisch sterk
Ervaring met verminderen van taalachterstanden
Bekend met de methode ”Veilig leren lezen’’ (of bereid hierin te verdiepen)
Je bent een doorzetter, hebt een flexibele instelling en staat stevig in je schoenen;
Je bent enthousiast, spontaan en heb je een groot aanpassingsvermogen.
Integer en verbindend, gericht op de relatie met kinderen en ouders


Wij bieden een enthousiast lerend team aan collega's, fantastische leerlingen en ouders, een interessante uitdaging en een goed bereikbare werkplek (OV en eigen vervoer) met gratis parkeren.


OBS De Blauwe Lijn

Openbare basisschool De Blauwe Lijn is een fijne, middelgrote basisschool, met ruim 330 leerlingen en 16 groepen. Bij ons wordt intensief gewerkt aan het verbeteren van het onderwijs. Dat doen wij o.a. door te werken met de methodiek van stichting LeerKRACHT: elke dag samen een beetje beter. We geven passend onderwijs, samen zorgen wij dat leerlingen onderwijs op maat krijgen. Wij zijn continue in beweging en geloven dat goede prestaties realiseren veel beter gaat als dat met plezier gebeurt. Een deel van het team maakt gebruik van E-Twinning. In oktober hebben wij een prachtige studiereis naar IJsland gemaakt. We maken gebruik van de Erasmus studiebeurs. De Blauwe Lijn doet mee met een pilot met het flexibel invullen en organiseren van de onderwijstijd. Wij mogen afwijken van de normale vakanties. Op de Blauwe Lijn zijn de leerlingen 46 weken per jaar welkom. De school is twee weken met kerst dicht en middelste vier weken in de zomervakantie. Dit geeft leerlingen en personeel de mogelijkheid om hun vakantie flexibel in te plannen.

Vereisten

Wij vragen:

  • Onderwijsbevoegdheid PO, PABO-diploma
  • Flexibiliteit en een goed invoelingsvermogen
  • ICT-vaardig


Interesse?

Jouw sollicitatie met CV kun je zo spoedig mogelijk per e-mail sturen naar De Blauwe Lijn t.a.v. Els Ranzijn (Directeur De Blauwe Lijn), e.ranzijn@deblauwelijn.nl.


Jouw werkgever

De Blauwe Lijn valt onder Stichting Zonova. Bij Zonova zijn 19 basisscholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven, maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod, om kennis te vergroten en vooral ook te delen. Zo blijf je geïnspireerd en kun je bouwen op de best practices van jouw collega's. Als je dat wilt natuurlijk. We hebben schooloverstijgende leerteams en staan altijd open voor ontwikkeling, binnen en buiten de grenzen van onze stichting. In de Cao PO zijn de arbeidsvoorwaarden prima geregeld.


De extra's van Amsterdam Zuidoost?

-Je haalt het beste uit jezelf
-Je maakt iedere dag een verschil
-In schooljaar '23-'24 wordt de Arbeidsmarkttoelage ook uitgekeerd. Het percentage is nog niet bekend. Over schooljaar '22-'23 was dat 11%

-Je krijgt €1964,- Amsterdamtoeslag (naar rato WTF)*
-Wij werken samen met Rochdale en kunnen passende woonruimte in Zuidoost regelen!*

*Deze regelingen zijn van toepassing op Nederlands bevoegde leerkrachten PO