Enthousiaste en betrokken Intern begeleider/leerkracht (0,6 – 1 FTE, vervanging)

Omschrijving

Per direct zijn wij op zoek naar een enthousiaste en betrokken Intern begeleider/leerkracht (0,6 – 1 FTE) 


De functie voor Intern begeleider is in eerste instantie ter vervanging van zwangerschaps-/ouderschapverlof met de mogelijkheid tot contractverlening bij goed functioneren.


Op de Blauwe Lijn denken we ‘out of the box’ om het onderwijsjasje te creëren dat bij elk kind past. Er wordt intensief gewerkt aan het verbeteren van het onderwijs. De Blauwe Lijn heeft een rijke leeromgeving waarin kinderen niet alleen onderwijs krijgen maar ook onderwijs ervaren (ruiken/horen/voelen). Het team van de Blauwe Lijn stimuleert de leerling talenten breed te ontwikkelen en verantwoordelijkheid te nemen voor het eigen leerproces. De kinderen van de Blauwe Lijn zijn enthousiaste, leergierige en lieve kinderen met verschillende achtergronden.


Heb jij plezier in het coachen van collega's binnen de school? Kun jij met jouw onderzoekende houding, snel analyses maken en hulp en aanvulling bieden in en om de klas?

Je bent coach, coördinator, onderzoeker, legt lijnen, voert kansgesprekken, bent de spin in het web. Tevens ben je steun en toeverlaat van directie, leerkracht, ouders, kinderen. Daarnaast vind je het ook nog belangrijk om een 1 of 2 dagen voor de klas te staan.

Vereisten

Dit ben jij ten voeten uit:

 • Professional met affiniteit en ervaring met onze doelgroep
 • Je hebt kennis en vaardigheden op het gebied van leerlingenzorg
 • Je bent didactisch en pedagogisch sterk
 • Je speelt een actieve rol om een bijdrage te leveren aan (nieuwe) ontwikkelingen in de school
 • Je legt klassenbezoeken af en adviseert en rapporteert hierover. 


Wij bieden een enthousiast lerend team aan collega's, fantastische leerlingen en ouders, een interessante uitdaging en een goed bereikbare werkplek (OV en eigen vervoer) met gratis parkeren.

Wij vragen:

 • Onderwijsbevoegdheid PO, en IB opleiding of (bereid deze te volgen)
 • Flexibiliteit en een goed invoelingsvermogen
 • Enthousiast, zelfstandigheid en goed kan samenwerken


OBS De Blauwe Lijn

Openbare basisschool De Blauwe Lijn is een fijne, middelgrote basisschool, met ruim 350 leerlingen en 16 groepen. Bij ons wordt intensief gewerkt aan het verbeteren van het onderwijs. Dat doen wij o.a. door te werken met de methodiek van stichting LeerKRACHT: elke dag samen een beetje beter. We geven passend onderwijs, samen zorgen wij dat leerlingen onderwijs op maat krijgen. Wij zijn continue in beweging en geloven dat goede prestaties realiseren veel beter gaat als dat met plezier gebeurt. Een deel van het team maakt gebruik van E-Twinning. De Blauwe Lijn doet mee met het flexibel invullen en organiseren van de onderwijstijd. Wij mogen afwijken van de normale vakanties. Op de Blauwe Lijn zijn de leerlingen 46 weken per jaar welkom. De school is twee weken met kerst dicht en vier weken in de zomervakantie. Dit geeft leerlingen en personeel de mogelijkheid om hun vakantie flexibel in te plannen.

Onze school bevindt zich in een buurt met verschillende culturele en etnische achtergronden wat zorgt voor een prachtige mix. Daarom vinden wij het belangrijk dat ons team dit ook weerspiegeld.


Jouw werkgever

De Blauwe Lijn valt onder Stichting Zonova. Bij Zonova zijn 19 scholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven, maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod om zo continue geïnspireerd te blijven en kennis te delen en te vergroten. Uiteraard zijn de arbeidsvoorwaarden conform Cao. Over de voordelen van het werken in Amsterdam Zuidoost vertellen we je graag persoonlijk!

De (transfer)bonus van Amsterdam Zuidoost?

 • Je maakt iedere dag een verschil
 • Je krijgt 10,5% Arbeidsmarkttoelage (Gerekend met loon Cao PO 2023)
 • Je krijgt Amsterdamtoeslag (€2310,- in 2022-2023 bij voltijdsdientsverband)*
 • Wij werken samen met Rochdale en kunnen passende woonruimte in Zuidoost regelen!

*Deze regelingen zijn van toepassing op Nederlands bevoegde leerkrachten PO


Geïnteresseerd?
Je kunt jouw sollicitatie sturen naar Els Ranzijn (e.ranzijn@deblauwelijn.nl). Het sollicitatiegesprek zal zo spoedig mogelijk plaatsvinden.