Energieke leerkracht SBO (MB) voor nieuw te starten groep (1FTE)

Omschrijving

Jij helpt jouw leerlingen zich optimaal te ontwikkelen binnen een bruisende dynamiek. Je bent helder in jouw communicatie, biedt structuur en veiligheid, en weet ook te motiveren en enthousiasmeren. Jouw ideeën en initiatieven worden omarmd en van fouten kun je alleen maar leren. Zo groeien jij en de kinderen. Samen, naast elkaar. Binnen de veilige omgeving van een hecht team. Je start op 1 maart 2021.


De Van Houteschool
De Van Houteschool, afgekort VHS of de Van Houte, is een school voor speciaal basisonderwijs in Amsterdam Zuidoost. ‘Samen een brug naar de toekomst’ is de gezamenlijke ambitie van het team van de VHS. Medewerkers maken zich sterk om samen met ouders en leerlingen naar oplossingen te zoeken voor problemen die zich voordoen in de ontwikkeling van de leerling. Wij vinden het van groot belang dat elke betrokkene daarin een rol speelt. De VHS is de onderwijsdeskundige, de ouders zijn ervaringsdeskundigen en de leerling is degene waar het om draait. Samen met ouders bieden wij leerlingen met speciale onderwijsbehoeften de mogelijkheid op een mooie toekomst, passend bij de individuele mogelijkheden en talenten.


Jij krijgt:

  • Een nieuw te starten middenbouwgroep van maximaal 16 leerlingen
  • Heel veel dankbaarheid en energie
  • Een organisatie waarin jij kunt leren en groeien als mens en professional
  • Een hecht team van kundige collega’s

Vereisten

Wij vragen:

  • Onderwijsbevoegdheid PO, PABO-diploma
  • Flexibiliteit en een goed invoelingsvermogen
  • Aantoonbare kennis van leer- en gedragsproblemen
  • Bij voorkeur ervaring in het SBO of SO


Jouw werkgever
De Van Houteschool valt onder Stichting Zonova. Bij Zonova zijn 20 scholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod om zo continue geïnspireerd te blijven en kennis te delen en te vergroten. Ook maken we met regelmaat studiereizen naar bijvoorbeeld Ghana en Suriname. Uiteraard zijn de arbeidsvoorwaarden conform Cao.


Ga jij de uitdaging aan?
Solliciteer dan direct!
Je kunt natuurlijk ook contact opnemen met Desiree Middelkoop, directeur Van Houteschool, voor meer informatie.

Telefoon: 020 6974656
E-mail: d.middelkoop@vanhouteschool.nl