Overslaan naar content

Dynamische leerkracht groep 8 gezocht! (0,6-1,0 FTE)

Op locatie
 • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
Polsstok

Functieomschrijving

Ben jij een dynamische en energieke leerkracht die klaar staat om het avontuur aan te gaan met onze groep 8 leerlingen? Als leerkracht van groep 8 ben je een sleutelfiguur in het leven van onze oudste leerlingen, die hen voorbereidt op de volgende fase van hun educatieve reis. Je zult niet alleen verantwoordelijk zijn voor het lesgeven in kernvakken zoals taal, rekenen en wereldoriëntatie, maar ook voor het creëren van een inspirerende leeromgeving waarin onze leerlingen worden aangemoedigd om te groeien, te ontdekken en hun eigen stem te vinden. Je zult gaan werken op een vreedzame school waarin voornamelijk digitaal wordt gewerkt. Wij hebben een team en IKC wat volop in ontwikkeling is. 

Polstok

De Polsstok is een van de twee Zonova scholen op het D/E complex. We zijn een middelgrote school van zo’n 240 leerlingen. De Polsstok is een school op Levensbeschouwelijke grondslag. De Polsstok staat voor goed onderwijs in de basisvaardigheden en heeft hoge verwachtingen van ieder kind. We zijn echt een school van de wijk. Ouders en soms ook grootouders waren ooit zelf leerlingen van de Polsstok. Ons motto is dan ook Samen leven Samen Leren. Naast onderwijs is er een breed aanbod binnen de Verrijkte schooldag, Ondersteuning voor ouders, Voorscholen, KDV en BSO met vaste partners in en om het complex. De Polsstok heeft van oudsher een Sportprofiel. Leerlingen krijgen les van een docent bewegingsonderwijs en een docent dans. Talentvolle sportieve leerlingen krijgen ruimte om deel te nemen aan toernooien. 

Vereisten

Verantwoordelijkheden:

 • Lesgeven in diverse vakken, met nadruk op taal, rekenen en wereldoriëntatie.
 • Het ontwikkelen en implementeren van boeiende lesplannen die voldoen aan de individuele behoeften van leerlingen.
 • Het begeleiden en ondersteunen van leerlingen in hun persoonlijke en academische groei.
 • Het creëren van een positieve en ondersteunende leeromgeving waarin alle leerlingen zich veilig en gewaardeerd voelen.
 • Het onderhouden van open communicatielijnen met ouders/verzorgers en collega's om de voortgang van leerlingen te bespreken.


Wat hebben wij nodig

 • Een afgeronde PABO-opleiding.
 • Aantoonbare ervaring in het lesgeven aan groep 8 of vergelijkbare ervaring.
 • Passie voor onderwijs en een sterke betrokkenheid bij het welzijn en de ontwikkeling van leerlingen.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief samen te werken in een team.
 • Creativiteit, flexibiliteit en een positieve, proactieve houding.


Jouw werkgever: Zonova
Bij Zonova zijn 19 basisscholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven, maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod, om kennis te vergroten en vooral ook te delen. Zo blijf je geïnspireerd en kun je bouwen op de best practices van jouw collega's. Als je dat wilt natuurlijk. We hebben schooloverstijgende leerteams en staan altijd open voor ontwikkeling, binnen en buiten de grenzen van onze stichting. In de Cao PO zijn de arbeidsvoorwaarden prima geregeld.

De (transfer)bonus van Amsterdam Zuidoost?

 • Je haalt het beste uit jezelf & maakt iedere dag een verschil
 • Wij werken samen met Rochdale en kunnen passende woonruimte in Zuidoost regelen!*
 • 11% Arbeidsmarkttoelage & €1964,- Amsterdamtoeslag* (naar rato WTF)


Wil jij aan de slag op een school waar je wordt uitgedaagd een verschil te maken? Bij een stichting die jou daarvoor ook de ruimte geeft en je zelfs een handje helpt als je dat wilt? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar: 


Annemieke de Droog
directie@polsstok.nl       Telefoon: 020-6951360

Op locatie
Polsstok

of

Apply with Indeed onbeschikbaar