Overslaan naar content

Energieke leerkracht groep 1-2 gezocht! (0,8 -1,0 FTE)

Op locatie
  • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
Brink

Functieomschrijving

Ben jij een enthousiaste kleuterleerkracht met een passie voor het onderwijzen van jonge kinderen? Heb je ervaring met de Piramide-methodiek en geloof je in een holistische aanpak voor de ontwikkeling van kleuters? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als kleuterleerkracht bij onze school speel je een essentiële rol in het stimuleren van de ontwikkeling van onze kleuters. Je creëert een stimulerende leeromgeving waarin kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen op sociaal, emotioneel, cognitief en motorisch vlak. De Brink staat bekend om zijn gemoedelijke sfeer en hoge ouderbetrokkenheid, we hebben op dit moment vier kleutergroepen. De groepen worden niet groter dan 25 leerlingen en je zult minimaal 2 dagen in de week door een onderwijsassistent ondersteund worden. 


Een Brink is een centrale plek in de buurt, een plek waar mensen elkaar ontmoeten, waar het veilig is en fijn. IKC de Brink is zo’n plek in Amsterdam Zuidoost in de Holendrechtbuurt. IKC de Brink is een familieschool, wij omarmen onze kinderen, hun ouders en de buurt.  Ons IKC biedt ontwikkeling, onderwijs en opvang voor kinderen van 2 tot 13 jaar.  

Vereisten

Wij vragen:

  • Methodiek: Ervaring met diverse methodieken en in staat deze effectief toe te passen in de klas. Bij voorkeur Piramidemethode.
  • Pedagogische kwaliteiten: Je hebt een sterk pedagogisch inzicht en weet hoe je een veilige en ondersteunende omgeving kunt creëren waarin kleuters zich kunnen ontwikkelen. Je hebt oog voor de individuele behoeften van elk kind en kunt differentiëren om aan deze behoeften te voldoen.
  • Samenwerking: Je bent een teamspeler die goed kan samenwerken met collega's, ouders en externe instanties. Je vindt het leuk om samen te werken aan het creëren van een positief en stimulerend leerklimaat voor alle kleuters.
  • Creativiteit: Je hebt een creatieve instelling en kunt creatieve en uitdagende activiteiten bedenken die aansluiten bij de interesses en ontwikkelingsniveaus van kleuters.
  • Reflectief vermogen: Je staat open voor feedback en bent bereid om te reflecteren op je eigen handelen en te streven naar voortdurende professionele ontwikkeling.
  • Een afgeronde PABO-opleiding (of vergelijkbaar) met specialisatie in het basisonderwijs.


Jouw werkgever: Zonova
Bij Zonova zijn 19 basisscholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven, maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod, om kennis te vergroten en vooral ook te delen. Zo blijf je geïnspireerd en kun je bouwen op de best practices van jouw collega's. Als je dat wilt natuurlijk. We hebben schooloverstijgende leerteams en staan altijd open voor ontwikkeling, binnen en buiten de grenzen van onze stichting. In de Cao PO zijn de arbeidsvoorwaarden prima geregeld.


De (transfer)bonus van Amsterdam Zuidoost?

  • Je haalt het beste uit jezelf & maakt iedere dag een verschil
  • Wij werken samen met Rochdale en kunnen passende woonruimte in Zuidoost regelen!*
  • 11% Arbeidsmarkttoelage & €1964,- Amsterdamtoeslag* (naar rato WTF)


Wil jij aan de slag op een school waar je wordt uitgedaagd een verschil te maken? Bij een stichting die jou daarvoor ook de ruimte geeft en je zelfs een handje helpt als je dat wilt? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar:


Astrid Limmen
a.limmen@ikcdebrink.nl      Telefoon: 020-6972685

Op locatie
Brink

of

Apply with Indeed onbeschikbaar