Overslaan naar content

EDI topper gezocht! (0,8 -1,0 FTE)

Op locatie
 • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
Klaverblad

Functieomschrijving

Ben jij een gedreven leerkracht die gelooft in de kracht van het Explicit Directe Instructie (EDI) model?  Vindt je het leuk om voor groep 3 en 7 te staan? Wil je graag werken in een schoolomgeving waarin gestructureerde en effectieve instructie centraal staat? Heb jij een open houding ten opzichte van feedback en een voortdurende wens om te leren? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Het Klaverblad

Het Klaverblad is een school van Stichting ZONOVA. Wij zijn een school op basis van levensbeschouwelijke grondslag. Sinds 2012 is de school in een nieuw gebouw in de Bijlmer (Amsterdam-Zuidoost) gehuisvest. Onze school staat voor modern, aantrekkelijk en eigentijds onderwijs, gericht op een veilige sfeer voor leerlingen, waarbij wij voortdurend aandacht hebben voor de kwaliteit van ons onderwijs. Het onderwijs wordt verzorgd door een betrokken team en waar kinderen met plezier naar school gaan. Het team van het Klaverblad bestaat momenteel uit elf klassen met groepsleerkrachten en onderwijsassistenten, een directeur, een adjunct-directeur, twee intern begeleiders (IB'ers), een conciërge en een parttime administratief medewerker. Circa 250 (april '24) leerlingen volgen onderwijs bij ons (sept. 2023). Ook is er een voorschool aanwezig in het pand, namelijk Kofi Né Ama. Hier kunnen de peuters starten voor zij naar de basisschool gaan. Er is nauw contact tussen de school en de voorschool, zodat we de overgang van peuter naar kleuter zo goed mogelijk plaatsvindt. Naast dat wij goed onderwijs verzorgen, kijken we ook altijd naar waar het beter kan. Daarbij kijken wij niet alleen naar het onderwijs, maar zijn wij ook scherp gericht op open en eerlijke communicatie naar ouders, collega’s en leerlingen. We willen goed met elkaar samenwerken en dat vraagt een investering van ons allemaal. Dit doen we graag, want onze school staat voor een pedagogisch fijne sfeer. Wij zijn een Vreedzame school.

Vereisten

Functievereisten:

 • Affiniteit met het Explicit Directe Instructie (EDI) model en de wens om hierin te groeien.
 • In staat om een inclusieve omgeving te creëren waarin diversiteit wordt gevierd en alle leerlingen worden ondersteund.
 • Pedagogische vaardigheden om een veilige en ondersteunende klasgemeenschap te bevorderen.


Verantwoordelijkheden:

 • Het voorbereiden en geven van gestructureerde en duidelijke lessen volgens het EDI model.
 • Samenwerken met collega's en ouders/verzorgers om de voortgang van elke leerling te bespreken en te ondersteunen.
 • Het bieden van een inclusieve omgeving waar respect, begrip en samenwerking worden aangemoedigd.
 • Analyseren van leerlingresultaten en het ontwikkelen van gerichte onderwijsplannen die aansluiten bij individuele onderwijsbehoeften.


Kwalificaties:

 • Afgeronde PABO-opleiding (of vergelijkbaar) met specialisatie in het basisonderwijs.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief samen te werken met collega's, ouders en externe belanghebbenden.
 • Positieve en proactieve houding ten opzichte van het onderwijs en de ontwikkeling van kinderen.


Wat bieden wij:

 • Een inspirerende werkomgeving binnen een hecht team van enthousiaste professionals.
 • Mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en groei.
 • Een uitdagende rol waarin je een verschil kunt maken in het leven van kinderen.
 • Bij het Klaverblad zijn we gedreven door onze kernwaarden: Samen, Verantwoordelijkheid, Passie en Betrouwbaarheid.


Jouw werkgever: Zonova
Bij Zonova zijn 19 basisscholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven, maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod, om kennis te vergroten en vooral ook te delen. Zo blijf je geïnspireerd en kun je bouwen op de best practices van jouw collega's. Als je dat wilt natuurlijk. We hebben schooloverstijgende leerteams en staan altijd open voor ontwikkeling, binnen en buiten de grenzen van onze stichting. In de Cao PO zijn de arbeidsvoorwaarden prima geregeld.

De (transfer)bonus van Amsterdam Zuidoost?

 • Je haalt het beste uit jezelf & maakt iedere dag een verschil
 • Wij werken samen met Rochdale en kunnen passende woonruimte in Zuidoost regelen!*
 • 11% Arbeidsmarkttoelage & €1964,- Amsterdamtoeslag* (naar rato WTF)


Wil jij aan de slag op een school waar je wordt uitgedaagd een verschil te maken? Bij een stichting die jou daarvoor ook de ruimte geeft en je zelfs een handje helpt als je dat wilt? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar:


Roel Meijerink

r.meijerink@bsklaverblad.nl     Telefoon: 020-6950062

Op locatie
Klaverblad

of

Apply with Indeed onbeschikbaar