DUO - leerkracht groep 8 met adjunct ambitie (0,8 WTF)

Omschrijving

Speel jij straks in de Eredivisie van het basisonderwijs?

Wij zijn op zoek naar leerkrachten met passie voor hun vak én de drive om leerlingen in Amsterdam Zuidoost een goede basis te bieden. Bij Zonova speel je iedere dag op het hoogste niveau.


Plezier en leren gaan hand in hand op De Tamboerijn, voor het team en voor de kinderen. Wegens uitbreiding in onze bovenbouw zoeken we een groepsleerkracht. Je gaat aan de slag voor 0,4 FTE in de bovenbouw met een hele leuke duo-collega, samen zijn jullie de vaste gezichten van groep 8. Je duo-collega werkt op een van jouw werkdagen ambulant, dus er is genoeg ruimte voor overleg en afstemming. 

De andere 2 dagen ondersteun jij de directie van de Tamboerijn, jij denkt mee over communicatie, ICT, gebouwbeheer en regelt de dagelijkse gang van zaken. Er zijn prima doorgroeimogelijkheden op termijn, dus jouw ambitie om jezelf verder te ontwikkelen komt goed van pas!


Wij bieden:
•een warm, hardwerkend en enthousiast team
•een school waar een brede talentontwikkeling van kinderen voorop staat
•betrokken ouders, geweldige leerlingen
•veel mogelijkheden voor professionele ontwikkeling
•gratis parkeergelegenheid
•een inspirerende en hyperdiverse werkomgeving in een prachtig gebouw
•goede ondersteuning door directie, IB en collega’s

Onze kernwaarden zijn: plezier, ontwikkelen, ontdekken, samenwerken en talentontwikkeling.

De Tamboerijn staat op een mooi plein bij de winkelstraat van Reigersbos. De school is goed te bereiken met de metro en parkeren is gratis. De school heeft ongeveer 425 leerlingen en een team van 50 personen. De werktijden zijn van 8:00 tot 16:30 uur. Voor de leerlingen hanteren wij een continurooster van 8.45 tot 14.15 uur.

Vereisten

Wij vragen:

  • Onderwijsbevoegdheid PO, PABO-diploma
  • Flexibiliteit en een goed invoelingsvermogen
  • Een onderzoekende en professionele houding


Jouw werkgever
De Tamboerijn valt onder Stichting Zonova. Bij Zonova zijn 19 basisscholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven, maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod, om kennis te vergroten en vooral ook te delen. Zo blijf je geïnspireerd en kun je bouwen op de best practices van jouw collega's. Als je dat wilt natuurlijk. We hebben schooloverstijgende leerteams en staan altijd open voor ontwikkeling, binnen en buiten de grenzen van onze stichting. In de Cao PO zijn de arbeidsvoorwaarden prima geregeld.


De bonussen van Amsterdam Zuidoost?
-Je haalt het beste uit jezelf
-Je maakt iedere dag een verschil
-Je krijgt 10,5% Arbeidsmarkttoelage
-Je krijgt €2310,- Amsterdamtoeslag*
-Wij werken samen met Rochdale en kunnen passende woonruimte in Zuidoost voorstellen!*

*regelingen voor bevoegde leerkrachten PO