Bovenbouw zoekt leuke leerkracht! (0,8 FTE)

Omschrijving

Jij maakt het verschil! Niet meteen natuurlijk, want onze prachtige multiculturele groep leerlingen moet jou eerst eens goed testen. Maar heb je ze eenmaal voor je gewonnen, dan stelen ze ieder op eigen wijze jouw hart. 

Jij helpt jouw kinderen zich optimaal te ontwikkelen binnen een bruisende dynamiek. Je bent helder in jouw communicatie, biedt structuur, maar weet ook te motiveren en enthousiasmeren. Jouw ideeën en initiatieven worden omarmd en van fouten kun je alleen maar leren. Zo groeien jij en de kinderen. Samen, naast elkaar. Binnen een veilige omgeving van hechte teams.


We zorgen voor een zachte landing. In eerste instantie geven we je de ruimte om (ook) aan de slag te gaan met kleine groepjes leerlingen, zodat je alvast een fijne basis kunt leggen voor een mooie toekomst in Zuidoost.


Basisschool Mobiel

Basisschool Mobiel is een kleine school (150 leerlingen) in Amsterdam Zuidoost met een mooie mix aan culturen. In de klassen en binnen de teams. We zijn voortdurend in beweging om zo te bouwen aan de persoonlijke ontwikkeling van onze kinderen, mét oog voor de wereld om ze heen. We hebben een mooie lijn ontwikkeld van zelfstandig werken en effectieve directe instructie voor alle groepen. Dit schooljaar hebben we de focus op de leermotivatie bij kinderen. De groeimindset, dat kinderen in zichzelf geloven en dat ze steeds kunnen verbeteren en ontwikkelen, stimuleren we met allerlei werkvormen en activiteiten. Het werkt! En dat maakt de ouders, de kinderen én ons enorm trots.

 

Jij krijgt:

  • Een hele leuke groep kinderen
  • Een superfijn team aan collega's met wie je samen verder kunt groeien
  • Heel veel dankbaarheid en energie!

Vereisten

Wij vragen:

  • Onderwijsbevoegdheid PO, PABO-diploma
  • Flexibiliteit en een goed invoelingsvermogen


Ga jij de uitdaging aan?

Solliciteer dan direct! Je kunt natuurlijk ook contact opnemen met Annelies Buurmeijer, directeur Basisschool Mobiel, voor meer informatie.
Telefoon: 020 6973735 / 06 48897239
E-mail: directie@bsmobiel.nl


Jouw werkgever
Mobiel valt onder Stichting Zonova. Bij Zonova zijn 19 basisscholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven, maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod, om kennis te vergroten en vooral ook te delen. Zo blijf je geïnspireerd en kun je bouwen op de best practices van jouw collega's. Als je dat wilt natuurlijk. We hebben schooloverstijgende leerteams en staan altijd open voor ontwikkeling, binnen en buiten de grenzen van onze stichting. In de Cao PO zijn de arbeidsvoorwaarden prima geregeld.


Onze leerkrachten krijgen aankomend schooljaar de "Amsterdamtoeslag", welke kan oplopen tot zo'n €2310,- op jaarbasis.