(Bijna) Leerkracht bovenbouw (0,6 - 1 FTE)

Omschrijving

Ben jij klaar om te komen werken in het altijd levendige, multiculturele en uitdagende Amsterdam Zuidoost?


Op Samenspel zoeken we een leerkracht voor de bovenbouw, groep 7 of 8.


Samenspel
Basisschool Samenspel is een school met een sterk pedagogisch klimaat als basis van het onderwijs. Op Samenspel hoort Iedereen erbij! Wij bereiden onze kinderen, in goede samenwerking met ouders, voor op hun toekomst in een multiculturele samenleving. Hierbij vinden wij het belangrijk dat de kinderen respect hebben voor elkaar en dat zij optimale ontwikkelingsmogelijkheden krijgen in een veilige en warme schoolomgeving. Samenspel is een brede school met een duidelijk herkenbaar muziekprofiel.

Wat krijg jij?
Een ontzettend leuk, gezellig, maar ook hardwerkend team. Je bent niet alleen. De collega's zijn hecht en we staan samen achter alle kinderen, je doet het bij ons nooit alleen. De deur staat altijd open. Wij zoeken dus uitbreiding van ons superteam. Sluit jij je aan?

Vereisten

Wat vragen wij?

-In bezit van onderwijsbevoegdheid PO, PABO-diploma (of hiervoor studerend)

-Sterke pedagogische vaardigheden en/of de bereidheid hier in te investeren
-Recente vakinhoudelijke, didactische vaardigheden
-Flexibiliteit en samenwerking zijn termen waarin je je herkent


Contactgegevens

Marijke van Amersfoort

E-mail: directie@bssamenspel.nl / Telefoon: 06 15455253


Jouw werkgever

Samenspel valt onder Stichting Zonova. Bij Zonova zijn 20 basisscholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven, maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod, om kennis te vergroten en vooral ook te delen. Zo blijf je geïnspireerd en kun je bouwen op de best practices van jouw collega's. Als je dat wilt natuurlijk. We hebben schooloverstijgende leerteams en staan altijd open voor ontwikkeling, binnen en buiten de grenzen van onze stichting. In de Cao PO zijn de arbeidsvoorwaarden prima geregeld.


Onze leerkrachten (bevoegd) krijgen aankomend schooljaar de "Amsterdamtoeslag" van €2310,-. (Totaal en naar rato WTF)