Allround administratief medewerker met onderwijshart (0,8-1 FTE)

Omschrijving

Kom jij ons team versterken? We zijn op zoek naar een nieuwe collega binnen ons officeteam. Houd je van organiseren, kun je ‘out of the box’ denken, ben je flexibel en beschik je over de nodige computervaardigheden? Dan is deze functie als administratief medewerker op onze basisschool zeker iets voor jou!


Wat ga je doen?

Je ondersteunt de directie, Ib’ers en officemanager bij een aantal administratieve taken. Je bent stressbestendig en organiseren is jouw ‘‘middle name’’, je vindt het fantastisch om activiteiten te organiseren. Je bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk. Je bent nauwkeurig in het bijhouden van absenten, het verwerken van de in- en uitschrijvingen van leerlingen en alles wat hierbij komt kijken, het bijhouden van afschriften en bonnen, het verwerken van in- en uitgaande post en nog veel meer. Eigenlijk te veel om op te noemen! Natuurlijk kan je ook goed samenwerken met de officemanager. Daarnaast ben je ook nog eens de perfecte gastheer/-vrouw, hét visitekaartje van onze school. Jij neemt immers de telefoon op, ontvangt onze bezoekers en helpt de leerlingen waar nodig. Uiteraard heb je hart voor onderwijs en ben je dol op kinderen in de leeftijd van 2-12 jaar.


Onze school: OBS De Blauwe Lijn

Openbare basisschool De Blauwe Lijn is een fijne, middelgrote basisschool, met ruim 325 leerlingen en 16 groepen. Bij ons wordt intensief gewerkt aan het verbeteren van het onderwijs. Wij hebben flexibele onderwijstijden. De school is twee weken met kerst dicht en de middelste vier weken in de zomervakantie. Dit geeft leerlingen en personeel de mogelijkheid om hun vakantie flexibel in te plannen.

Vereisten

Jij bent:

• Representatief

• Communicatief vaardig

• Administratief onderlegd

• Ervaren met het gebruik van Microsoft Office programma's (inclusief Excel).

Wij bieden een enthousiast leuk team, fantastische leerlingen en ouders, een interessante uitdaging en een goed bereikbare werkplek (OV en eigen vervoer) met gratis parkeren.


Jouw werkgever

De Blauwe Lijn valt onder Stichting Zonova. Bij Zonova zijn 19 scholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven, maar ook bijdraagt aan de samenleving. In de Cao PO zijn de arbeidsvoorwaarden prima geregeld. Je ontvangt in eerste instantie een jaarcontract, met uitzicht op vast. Over de vele plussen van Amsterdam Zuidoost vertellen we je graag persoonlijk!


Geïnteresseerd?

Je kunt jouw sollicitatie sturen naar Els Ranzijn (e.ranzijn@deblauwelijn.nl). Het sollicitatiegesprek zal zo spoedig mogelijk plaatsvinden.