Overslaan naar content

Administratief medewerker gezocht (0,6-0,8 FTE Tijdelijk)

Op locatie
  • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
De Blauwe Lijn

Functieomschrijving

We staan midden in de gemeenschap en zijn verbonden met de buurt, ouders en scholen. Zo leren we van en mét elkaar, en creëren we samen nieuwe kansen. Vol vertrouwen en positiviteit dragen we bij aan wie jij bent als persoon. Zodat jij straks zegt: ik doe het zo! Vertel ons hoe de wereld eruitziet door jouw ogen, want jij inspireert ons om samen verder te leren, kijken en dromen. Wat heb jij nodig om je talent te ontdekken? Zonova. Zo leren we samen verder De visie van Zonova geeft aan wie we willen zijn en geeft de richting aan waar we naar toe willen. Als je je hart volgt, kom je op bijzondere plekken. Als we samengaan, komen we lichtjaren verder. Wij zijn Zonova, dé stichting voor betekenisvol onderwijs.


De openbare stichting ZONOVA is het bevoegde gezag van 20 basisscholen waaronder één school voor speciaal basisonderwijs.

Ongeacht etnisch- culturele en sociaal- economische achtergrond is de doelstelling het realiseren van onderwijs op kwalitatief hoog niveau. Professionaliteit, respect en openheid zijn kenmerken waar stichting ZONOVA voor staat. De kinderen op de Blauwe Lijn leren hun talenten optimaal ontwikkelen op hun reis in de kleurrijke wereld.

Op de Blauwe Lijn denken we ‘out of the box’ om een onderwijsjasje te creëren dat passend is voor elk kind. Op school wordt intensief gewerkt aan het verbeteren van het onderwijs. De Blauwe Lijn heeft een rijke leeromgeving waarin kinderen het onderwijs ervaren (zien/ruiken/horen/voelen). Het team van de Blauwe Lijn stimuleert de leerling talenten breed te ontwikkelen en verantwoordelijkheid te nemen voor het eigen leerproces. Openbare basisschool De Blauwe Lijn is een fijne grote basisschool, met 365 leerlingen en 16 groepen.

Er wordt nauw samengewerkt met de inpandige VVE en kinderopvang. De Blauwe Lijn heeft het predikaat ‘goed’ van de inspectie. Op de Blauwe Lijn wordt intensief gewerkt aan het verbeteren van het onderwijs. Dat doen wij o.a. door te werken met de methodiek van stichting LeerKRACHT: elke dag samen een klein beetje beter. We geven passend onderwijs, samen zorgen wij dat leerlingen onderwijs op maat krijgen. We zijn continue in beweging en geloven dat goed presteren veel beter gaat als dat met plezier gebeurt. Op dit moment staat het stellen van hoge verwachting aan de leerlingen centraal. Op de Blauwe Lijn hebben we flexibele onderwijstijden. De leerlingen zijn 46 weken per jaar welkom. De school is met kerst twee weken gesloten en de laatste vier weken van de zomervakantie. De overige zes weken zijn flexibel in te vullen door leerlingen en personeel.

Vereisten

Bij de Blauwe Lijn zijn we op zoek naar een gedreven en enthousiaste Administratief Medewerker die ons team komt versterken. In deze veelzijdige functie ben jij het eerste aanspreekpunt voor zowel interne als externe partijen en draag je zorg voor een breed scala aan administratieve taken. Er is altijd wel iets te beleven op school, een flexibele instelling is dus fijn.


Taken en verantwoordelijkheden:

• Een professional is met affiniteit en ervaring met onze doelgroep

• Telefoon beantwoorden: Je bent het eerste aanspreekpunt voor inkomende telefoongesprekken en zorgt voor een vriendelijke en professionele afhandeling.

• Absentie bijhouden: Je registreert en beheert de afwezigheid van medewerkers en zorgt voor een up-to-date absentieoverzicht.

• E-mails oppakken: Je beheert de algemene mailbox en zorgt voor een tijdige en accurate afhandeling van binnenkomende e-mails.

• Schakelen met externen: Je onderhoudt contact met externe partijen en zorgt voor een goede communicatie en samenwerking.

• Vertrouwd gezicht van de Blauwe Lijn: Je zorgt voor een warm welkom voor bezoekers en fungeert als het vertrouwde gezicht van de Blauwe Lijn.


Wij vragen:

• Aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie.

• Je hebt een MBO 4 mbo+ opleiding in een relevante richting, zoals administratie

• Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

• Proactieve houding.

• Uitstekende organisatorische vaardigheden en oog voor detail.

• Goede communicatieve vaardigheden en een vriendelijke uitstraling.


Wij bieden een enthousiast lerend team, enthousiaste leerlingen en ouders, een interessante uitdaging, goede bereikbare werkplek; met trein-, metro- en bus en gratis parkeren.


Uw sollicitatie met CV kunt u zo spoedig mogelijk per e-mail sturen naar De Blauwe Lijn t.a.v. Sara Cueto Cueto s.cuetocueto@deblauwelijn.nl. Het sollicitatiegesprek zal zo spoedig mogelijk plaatsvinden.

Op locatie
De Blauwe Lijn

of

Apply with Indeed onbeschikbaar