Overslaan naar content

Administratief medewerker (1,0 FTE)

Op locatie
 • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
Achtsprong

Functieomschrijving

Bij de Achtsprong zijn we op zoek naar een gedreven en enthousiaste Administratief Medewerker die ons team komt versterken. In deze veelzijdige functie ben jij het eerste aanspreekpunt voor zowel interne als externe partijen en draag je zorg voor een breed scala aan administratieve taken.


Achtsprong

'Er is niets zo ongelijk als de gelijke behandeling van ongelijken' (Prof. dr. H. Galjaard)

Achtsprong is een vreedzame gezonde school op levensbeschouwelijke grondslag. In ons onderwijs willen we aansluiten op de individuele ontwikkelbehoeften van het kind, rekening houdend met de belevingswereld en culturele achtergrond. Het team werkt samen met ouders en leerlingen om een veilig en vreedzaam pedagogisch klimaat te creëren, waarin relatie, autonomie, een op groeigerichte mindset, zelfreflectie en competentieontwikkeling belangrijke facetten zijn. De veelzijdigheid van het curriculum, het pedagogisch klimaat én de focus op het creëren van kansengelijkheid maken dat leerlingen optimaal hun talenten kunnen ontdekken en ontwikkelen. Het onderwijsprogramma is uitdagend, betekenisvol, op maat en biedt alle mogelijkheden tot ontplooiing. We zijn ervan overtuigd dat iedereen een talent heeft. Dit talent willen we de ruimte geven tot bloei te komen door een omgeving te zijn die positieve hoge verwachtingen heeft van de leerlingen en hen begeleidt in het optimaal benutten van kansen en mogelijkheden.

Onze kernwaarden zijn: * Veiligheid * Ontwikkeling * Eigenaarschap

Voor de tweeënhalf tot vierjarigen is er de voorschoolse opvang, deze wordt verzorgd door Hoky Poky. Naast de reguliere groepen wordt er onderwijs geboden in een schakelklas 3 en de Spurtgroep. We werken veel met muziek en vanaf groep 5 doen onze leerlingen mee aan het leerorkest. Na een periode van uitproberen kiezen zij voor één muziekinstrument, dat ze tot en met groep 8 iedere week beter leren bespelen.

Wij hanteren op Achtsprong een continurooster, het vijf-gelijke-dagenmodel.

Vereisten

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Telefoon beantwoorden: Je bent het eerste aanspreekpunt voor inkomende telefoongesprekken en zorgt voor een vriendelijke en professionele afhandeling.
 • Absentie bijhouden: Je registreert en beheert de afwezigheid van medewerkers en zorgt voor een up-to-date absentieoverzicht.
 • E-mails oppakken: Je beheert de algemene mailbox en zorgt voor een tijdige en accurate afhandeling van binnenkomende e-mails.
 • Schakelen met externen: Je onderhoudt contact met externe partijen en zorgt voor een goede communicatie en samenwerking.
 • Financiële administratie: Je ondersteunt bij de financiële administratie, zoals het verwerken van facturen en het bijhouden van betalingen.
 • Vertrouwd gezicht van Achtsprong: Je zorgt voor een warm welkom voor bezoekers en fungeert als het vertrouwde gezicht van de Achtsprong.


Wij vragen:

 • Aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie.
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Proactieve houding.
 • Uitstekende organisatorische vaardigheden en oog voor detail.
 • Ervaring met financiële administratie is een pré.
 • Goede communicatieve vaardigheden en een vriendelijke uitstraling.


Wij bieden:

 • Een uitdagende en afwisselende functie binnen een dynamische werkomgeving.
 • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en groei.
 • Een prettige en collegiale werksfeer.


Reageren of meer informatie?

Voor meer informatie of een afspraak kun je contact opnemen met Mia O'Niel:

e-mail: directie@achtsprong.nl

Tel: 020 6967257


Jouw werkgever

De Achtsprong valt onder Stichting Zonova. Bij Zonova zijn 19 basisscholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven, maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod, om kennis te vergroten en vooral ook te delen. Zo blijf je geïnspireerd en kun je bouwen op de best practices van jouw collega's. Als je dat wilt natuurlijk. We hebben schooloverstijgende leerteams en staan altijd open voor ontwikkeling, binnen en buiten de grenzen van onze stichting. In de Cao PO zijn de arbeidsvoorwaarden prima geregeld.

Op locatie
Achtsprong

of

Apply with Indeed onbeschikbaar